Saltar a continguts

Associació El Mussol, per a la protecció del paisatge

Navegació

Menú principal

Agenda

Imatge de complement Ampliar imatge
29/04/2018
Trobada
City Nature Challenge
BIOMARATÓ 2018 a La Floresta

El proper diumenge 29 de d'abril a les 11:00 del matí ens trobarem a la porta de Can Bosquets (La Floresta) per participar en la BIOMARATÓ 2018 i posar el nostre granet de sorra en aquesta competició amistosa que es fa a tot el món entre els dies 27 i 30 d'abril.

 

Serà una sortida de descoberta de biodiversitat tot passejant per l'entorn de la Riera de Vallvidrera amb experts en fauna i flora que ens ajudaran a conèixer les espècies de plantes, fongs i animals que anem trobant.
 
La BIOMARATÓ forma part de la City Nature Challenge, una iniciativa mundial amb la que es competeix i col·labora amb altres ciutats de tot el món i les seves àrees metropolitanes per veure quina és la que durant aquests 4 dies pot recollir més dades sobre biodiversitat amb l'ajut dels seus habitats. És divertit, educatiu i amb la vostra ajuda es millorarà el coneixement sobre les espècies que viuen a la Floresta i a Collserola.
 
Podeu trobar molta més informació sobre la BIOMARATÓ al seu web: http://biomarato.creaf.cat
però l'únic que us cal per poder participar és tenir instal·lada l'aplicació NATUSFERA (http://biomarato.creaf.cat/descarregat-natusfera/) al vostre telèfon mòbil o tauleta.
 
us esperem a totes i tots!

Lloc:  Can Busquets - Riera de Vallvidrera - Av. Can Busquets - Sant Cugat del Vallès
Horari:  11:00 a 13.30
Organitza:  Ass. El Mussol per la protecció del paisatge
Preu:  gratuit

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  Més informació 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats