Saltar a continguts

Associació El Mussol, per a la protecció del paisatge

Navegació

Menú principal

Documents

Guia per conèixer les rieres i torrents de La Floresta

Una guia pràctica per descobrir les rieres i torrents de la Floresta, conèixer l'ecosistema que sustenten, la seva biodiversitat, la seva importància dintre del Parc Natural de Collserola. A més, la guia també pretén detallar tots els impactes causats pels humans als que es veuen sotmeses i com, a la vegada, els veïns i veïnes podem conservar o millorar el seu estat ecològic.

Aquesta guia ha estat una iniciativa de l’"Associació El Mussol,
per la protecció del paisatge. Ha pogut ser realitzada gràcies al suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Parc Natural de la Serra de Collserola, la Comissió de Medi Ambient del Consell de barri de La Floresta i el Projecte Rius (Associació Hàbitats).

GuiaRieresLaFloresta  (pdf 3.72MB)
MEMÒRIES D'UN ROURE

La meva mare és un roure de Collserola, viu al costat d'una clariana voltada de bardisses.
El meu pare, un roure de Sant Llorenç de Munt, el seu pol·len va arribar amb el vent una primavera molt especial.

Document  ( B)
Proposta de Programa de Medi Ambient Àmbit: Municipi de Sant Cugat del Vallès

Aquesta proposta de programa de Medi Ambient per al municipi de Sant Cugat s'ha fet amb el propòsit de donar un criteri d'avaluació als veïns de Sant Cugat respecte a les diferents propostes de polítiques mediambientals dels partits que es presenten a les eleccions municipals del 22 de maig.

Document  (doc 54.50KB)
Actes Casal de La Floresta
RESUM PROVISIONAL DELS ACORDS PRESOS EN LA REUNIÓ DEL GRUP DE TREBALL DE SERVEIS PERSONALS DE LA FLORESTA

Resum de la reunió:

Document  (doc 62.00KB)
Ordenances
El SOROLL UNA ALTRE CONTAMINACIO

L'objectiu d'aquesta ordenança és donar resposta a la inquietud dels ciutadans i ciutadanes que, en el marc d'una societat participativa i en un àmbit de progressiva conscienciació ambiental, demanen la intervenció de les administracions públiques per tal pal·liar i corregir els efectes nocius de la contaminació acústica en les persones, en
el sí d'un desenvolupament harmònic i sostenible.

Document  (pdf 269.77KB)
Protecció arbres
COM PODEM EVITAR DANYAR ELS ARBRES DURANT LA CONSTRUCCIÓ

A mesura que les ciutats i els seus voltants si expandeixen els boscos es converteixen en centres comercials i en urbanitzacions. Es construeixen habitatges en zones arbrades per aprofitar el valor estètic i ambiental de les parcel·les poblades d'arbres. Les parcel·les amb arbres, urbanitzables o ja urbanitzades, poden veure incrementat el seu valor en un 20% respecte a les propietats sense arbres. Tothom valora els beneficis estètics i ambientals de viure envoltat d'arbres.

Document  ( B)
8 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | >